Kako deluje - Multi-Mam RS


Kako deluje

Multi-Mam proizvodi tretiraju i sprečavaju neprijatnosti dojenja i pružaju olakšanje za bebe.

Multi-Mam Komprese i Multi-Mam BabyDent sadrže 2QR-kompleks. Ova aktivna supstanca neutrališe štetne mikrobe, stvara umirujuće uslove i podržava prirodne procese lečenja organizma.

Multi-Mam Balm i Multi-Mam Lanolin sprečavaju pucanje kože i dopunjuju njenu prirodnu masnoću.

Naši nežni, ali efikasni proizvodi daju Vama i Vašoj bebi najbolji početak, ublažavajući neugodnost dojilja, što je glavni faktor u odlučivanju mnogih žena da prestanu dojenje ranije nego što su planirale.

Dojenje

Multi-Mam Komprese su za jednokratnu upotrebu koje odmah pružaju olakšanje od neprijatnosti pri dojenju. Oni su umirujuće i stvaraju vlažne uslove za lečenje ragada, sprečavaju infekciju i tretiraju kožu bradavice.

Multi-Mam Balm sadrži biljna ulja, shea maslac i vosak Peg 8 koji zamenjuju i dopunjuju prirodnu masnoću kože na bradavici. Ovo sprečava pucanje i održava kožu mekom, gipkom i zdravom. Nudi biljnu alternativu Multi-Mam Lanolinu .

Multi-Mam Lanolin sadrži visoko prečišćeni lanolin – mast dobijenu od ovčije vune. Ova prirodna mast dopunjuje lipidni sloj kože i dobro je poznata po svojim hidratantnim svojstvima.

Nicanje zuba

Mi znamo da nicanje zuba može biti i težak proces, tako da smo uključili umirujući BabyDent u portfolio Multi-Mam proizvoda da bi pomogli bebi da prođe kroz ovu neugodnu i često stresnu fazu.

Multi-Mam BabyDent se takođe bazira na prirodnim sastojcima. On stvara meki, zaštitni sloj na dečjim desnima, što smiruje i olakšava nelagodnost.

Sigurnost proizvoda Multi-Mam

Svi proizvodi Multi-Mam su bezopasni kada ih beba proguta i ne moraju se ukloniti pre dojenja. Sastojci koje koristimo uglavnom su iz prirodnih izvora i imaju najviši kvalitet. Klinički su testirani, sa dokazanom efikasnošću i sigurnosti.