Aktivni sastojci - Multi-Mam RS


Aktivni sastojci

Glavni sastojak Multi-Mam Komprese i Multi-Mam BabyDent je 2QR-kompleks (izgovara se “to cure”, u prevodu "lečiti"). Ovaj prirodni biljni sastojak neutrališe štetne mikrobe sprečavajući njihovu adheziju na tkivo. 2QR-kompleks podržava prirodni proces lečenja i vraća prirodnu ravnotežu mikrobiološke flore. 2QR-kompleks nema poznatih neželjenih efekata.

Multi-Mam Lanolin je izrađen iz visoko prečišćenih masti vune (lanolin). Lanolin je prirodno ulje koje je najbliže prirodnoj masti ljudske kože i nudi zaštitu za bradavice. Multi-Mam Balm nudi biljnu alternativu lanolinu. Sadrži biljna ulja koja zamenjuju masnoću kože koja se gubi pri dojenju. Nudi optimalnu zaštitu za bradavice.

Šta je 2QR kompleks?

Jedan od naših glavnih sastojaka je globalno patentirani 2QR kompleks. Ovaj kompleks je mešavina visoko rafinisanih biljnih polisaharida.

2QR-kompleks neutrališe štetne mikrobe i sprečava infekciju (mastitis). Ima jedinstveni način delovanja koji blokira vezivanje štetnih mikroba za ljudsko tkivo. 2QR-kompleks podržava prirodni proces lečenja i vraća prirodni mikrobiološki balans.Ostali sastojci naših proizvoda uključuju umirujuća i hidratantna ulja iz biljaka i visoko prečišćene vune (lanolin), koja su poznata po svojim zaštitnim i hidratantnim osobinama.

Proizvodi daju trenutno olakšanje i deluju neutralizacijom štetnih mikroba, stvarajući umirujuće uslove i podržavajući proces prirodnog zarastanja. Saznajte više o tome kako proizvodi Multi-Mam deluju i koji efekat imaju.