Zašto koristiti Multi-Mam? - Multi-Mam RS


Zašto koristiti Multi-Mam?

Asortiman inovativnih Multi-Mam proizvoda može rešiti probleme za majke i bebe. Proizvodi sprečavaju i tretiraju nelagodnost bradavica koja se može pojaviti pre i tokom dojenja, a postoji posebno razvijen proizvod koji omogućava ublažavanje tegoba pri izrastanju zubića bebama.

Multi-Mam proizvodi: problemi i rešenja

Idealno bi bilo da se osećate ugodno i opušteno kada dojite svoju bebu, ali je uobičajeno da doživite neugodnost koja može uticati na to kako se osećate. Na primer, nepravilno postavljanje bebe u položaj za dojenje može uzrokovati da tkivo bradavica naprsne i postane bolno, a u nekim slučajevima može dovesti do infekcije. Ovo može pokvariti Vaše iskustvo i znači da morate prekinuti dojenje ranije nego što ste planirali.

Za bebe, nicanje zuba može biti neugodno. Problemi se mogu ispoljiti u opsegu od otečenih desni, poremećaja spavanja, neraspoloženja pa do pojave dijareje. Izuzetno je važno da se smanji osećaj nelagodnosti Vaše bebe.

Multi-Mam asortiman uključuje Multi-Mam Komprese, Multi-Mam Balm, Multi-Mam Lanolin i Multi-Mam BabyDent. Prirodni i delotvorni, dostupni su kako bi olakšali život prezauzetim majkama.

Prirodni sastojci

Prirodni sastojci koji se koriste u našim proizvodima uključuju biološki aktivni 2QR kompleks iz biljke, ulja iz biljaka i lanolin, visoko prečišćene masti iz vune.Kako deluje

Multi-Mam Balm, Lanolin i Komprese tretiraju i sprečavaju neugodnost kod dojilja. Komprese pružaju brzo olakšanje, neutrališu štetne mikrobe i podržavaju prirodne metode zarastanja. Multi-Mam Balm i Lanolin štite bradavice tokom dojenja i sprečavaju pucanje. Multi-Mam BabiDent umiruje neprijatnost prilikom nicanja zuba kod beba.