Multi-Mam Lanolin - Multi-Mam RS


Opis proizvoda


Multi-Mam Lanolin se preporučuje za sprečavanje ispucalih bradavica i poboljšanje stanja tkiva bradavice. Lanolin - mast iz ovčije vune - je tradicionalni način umirenja ispucale kože; Multi-Mam Lanolin sadrži ultra-prečišćeni lanolin medicinskog kvaliteta, koji zamenjuje lipidni sloj kože.


Preuzmite uputstvo za upotrebu

Pitanja kupaca


Da li treba da uklonim Multi-Mam Lanolin pre dojenja?
Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan ukus i miris. Posebno je preporučljivo da se lanolin namaže odmah nakon dojenja - ako se primeni neposredno pre hranjenja, može vam otežati prijanjanje bebe pri dojenju.

Koliko često treba da koristim Multi-Mam Lanolin?
Koliko god želite. Za optimalnu zaštitu, koristite Multi-Mam Lanolin najmanje dva puta dnevno.

Koji je najbolji način da se aplikuje Multi-Mam Lanolin?
Razmekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolin između prstiju i nanesite na celu bradavicu. Može Vam biti od pomoći ukoliko pre upotrebe lagano pritisnete tubu ili je zagrejete rukama.

Koja je razlika između Multi-Mam Lanolin I Multi-Mam Balm?
Lanolin se zasniva na najčistijoj prirodnoj masti vune. Multi-Mam Balm je biljna alternativa, na bazi biljnih ulja. Balm je mekši i lakše se nanosi.

Stalno patim od ispucalih bradavica, što je veoma bolno. Šta mogu da uradim?
Najbolje rešenje je prvo koristiti Komprese za tretiranje pukotina, koje podstiču vlažno zarastanje. Da biste sprečili pukotine i omekšali kožu, možete koristiti lanolin. Multi-Mam Lanolin ojačava i oporavlja tkivo kože. Prirodan je, ima neutralan ukus i bezopasan je kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tokom hranjenja i tokom celog dana.

Šta uzrokuje probleme bradavica?
Većina povreda bradavica rezultat je lošeg položaja odojčeta. Važno je da se najosetljiviji deo tkiva bradavice duboko uvuče u usta Vaše bebe. Korišćenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, takođe mogu uzrokovati ispucale bradavice. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suvoj koži su potencijalni uzroci problema sa bradavicama.

Ako imate bilo kakvih dodatnih problema ili pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.