Multi-Mam Balm - Multi-Mam RS


Opis proizvoda


Multi-Mam Balm se preporučuje za sprečavanje ispucalih bradavica i poboljšanje stanja tkiva bradavice. Nije lepljiv i lako se apsorbuje. Štiti površinu bradavice zamenom i dopunjavanjem prirodne masnoće kože i ne mora se ukloniti pre dojenja.


Preuzmite uputstvo za upotrebu

Pitanja kupca


Da li je potrebno da uklonim Multi-Mam Balm pre dojenja?
Ne, neškodljiv je kada se proguta i ima neutralan ukus i miris. Posebno je preporučljivo da se balzam namaže odmah nakon dojenja - ako se primeni neposredno pre hranjenja, može vam otežati prijanjanje bebe pri dojenju.

Koliko često treba da koristim Multi-Mam Balm?
Koliko god želite. Posebno je preporučljivo da se balzam nanese odmah nakon dojenja - ako se primeni neposredno pre hranjenja, , može vam otežati prijanjanje bebe pri dojenju.

Koja je razlika između Multi-Mam Balm i Multi-Mam Lanolin?
Multi-Mam Balm je proizvod na bazi odabranih biljnih ulja. On je biljna alternativa Lanolinu, koji je na bazi prirodne masti vune.

Stalno patim od ispucalih bradavica, što je veoma bolno. Šta mogu da uradim?
Najbolje rešenje je prvo koristiti Komprese za tretiranje pukotina, koje podstiču vlažno zarastanje. Da biste sprečili pukotine i omekšali kožu, možete koristiti balzam ili lanolin. Multi-Mam Balm je mast koja pojačava i oporavlja tkivo kože. Baziran na biljnim sastojcima, ima neutralan ukus i bezopasan kada se proguta, tako da može pružiti optimalnu zaštitu tokom hranjenja i tokom celog dana.

Šta uzrokuje probleme bradavica?
Većina povreda bradavica rezultat je lošeg položaja odojčeta. Važno je da se najosetljiviji deo tkiva bradavice duboko uvuče u usta Vaše bebe. Korišćenje proizvoda koji umanjuju prirodnu zaštitu kože, kao što su sapuni i šamponi, takođe mogu uzrokovati ispucale bradavice. Na kraju - infekcije, ekcem ili sklonost ka suvoj koži su potencijalni uzroci problema sa bradavicama.

Ako imate bilo kakvih dodatnih problema ili pitanja, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.